Skip to main content

Niečo končí, niečo začína

Etapy, éry, obdobia … Je jedno, ako ich pomenujeme, no každého z nás nejaké sprevádzajú po celý život. Za niektorými je človeku ľúto, niektoré naopak s radosťou nechá za sebou.

 

Aj u mňa bez výnimky sa mihajú obdobia. Či dlhšie, alebo kratšie. Po dlhej odmlke sa chystám opäť raz aktívnejšie blogovať na viacero tém. Možno moje posty niekomu chýbali a možno ani nie, ale mám potrebu opäť šíriť svoje myšlienky do sveta, takže prečo nie.

 

Zmena systému

Po roku a pol, alebo dvoch mením blogovací systém. Na Opiner CMS som si zvykol, upravil som si ho a k spokojnosti používal, avšak jeho hlavný vývojár Tomáš Tatarko sa rozhodol ukončiť jeho vývoj. Taktiež moje nároky na CMS ako taký rastú, takže po dlhom zvažovaní som sa rozhodol pre WordPress, kde musím ešte naimportovať články. Taktiež uvítam od skúsenejších wordpressákov tipy na pluginy v komentároch! 😉

 

Zmena luftu

V septembri sme zmenili aj bývanie. Z Ružinova sme sa presťahovali do Petržalky, ktorá mi je najbližšia. Býva sa lepšie, lacnejšie a dostupnejšie v rámci vybavenosti. Okrem toho som na konci roka ukončil svoje pôsobenie v spoločnosti Omega Plus, kde som strávil viac ako tri roky. Roky, ktoré mi veľa dali a i niečo vzali. Odchádzalo sa ťažko, to bola jedna z tých pekných etáp v mojom živote. Veľa ľudí tam pre mňa mnoho znamená a budem im ešte veľmi dlho vďačný za mnoho vecí. 

Po viac ako mesačnej dovolenke som nastúpil do nového zamestnania. Síce stále robím s PC, ale už nie ako programátor a sysadmin. Potreboval som si dať od toho pauzu skôr, než sa mi to zhnusí a tak robím v HP na SAP supporte. Je to iné, ani nie tak nové, ale minimálne lepšie platené a s nočnými smenami :)))

 

Zmena myslenia a života

Začal som v mnohých veciach rozmýšľať inak. Snažím sa poučiť zo svojích chýb a zmeniť sa opäť o kúsok k lepšiemu. Vysadil som úplne alkohol, idem na odvykačku od cigariet, zameriavam sa viac na svoju rodinu a projekty. Snažím sa dobehnúť zameškané a opäť sa venovať jazykom, rodine, záľubám, blogovaniu. 

 

 

A čo Vy? Čo Vaše etapy? Darí sa Vám ísť k lepším zajtrajškom? 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

One thought to “Niečo končí, niečo začína”

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: