Skip to main content
Co na to mojsejovci

Kopanec Braňa Mojseja – VIDEO

Nedávno som písal reakciu na článok Braňa Mojseja, kde sa chváli kopancom do mojej zadnice ako aj tým, že som ja ten zlý.

Celé to presiahlo až do médií (článok v Plus7dní) a sám som zvedavý, ako to v konečnom dôsledku bude zostrihané. Dnes mi však nejaká dobrá duša poslala link s tým videom, ktoré je nezostrihané. Jedná sa síce len o cca. tretinu môjho výstupu, ale aspoň si sami môžete urobiť predstavu o tom, či som naozaj p. Mojseja provokoval ako tvrdí …

P.S.: Ospravedlňujem sa za prípadný šok spôsobený vzhliadnutím mojej maličkosti, ja som sa už taký narodil :)).

v prípade, že sa Vám nedá video dobre prehrať, môžete si ho stiahnuť z pôvodnej adresy, kde som ho našiel aj ja …

Vaše konštruktívne názory len uvítam.

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

40 thoughts to “Kopanec Braňa Mojseja – VIDEO”

  1. Lol, si ho dal 😀 nevedel čo má rozprávať…že ukradol značku…bože oni sú fakt takí Bulovia až to bolí…

  2. Poznate ? Sadlo si hovno pred kameru a svietilo na neho vela leflektorov. Vsetci na neho divali a cudovali sa preco to robi. Hovnu vsak bolo prijemne teplucko a myslelo si ze je na vyslni. Nevnimalo pohlady tych ludi pretoze za reflektory so silnym svetlom nevydelo. Tak si tam trochu zilo a bolo mu dobre. Svetla leflektorov vsak boli horuce a cim dalej z toho hovna bol vatsi smrad az vsetci navokol odisli o com vsah hovno nevedelo. Nastastie niekto vypol elektrinu a vtedy hovno zbadalo ze je same a nikoho tam niet. Tak odislo. Doteraz vsak vsetci vedia, ze hovnu bolo dobre a ze smrdiet bude vzdy :o) Toto ma len tak napadlo. Samozrejme ze to je len o hovne, aby rec nestala.

  3. Ja si myslim, ze je dobre, ze si tam siel. V skutocnosti je naozaj jedno, ci si proti nim , alebo ci obhajujes ich „uspechy“. Ja som rad, ze sa vzdy najde nejaka TV, alebo noviny, ktore sa Mojsejovcom venuju. Ved keby ich nebolo, nemal by som uz to potesenie tak dobre sa pobavit na tych dvoch exotoch. Ludia nebojte sa, ze oni o svojej primitivnosti nevededia, prave ze naopak. Je to balvan tych dvoch chudakov, ktory ich bude tazit do konca ich duchom chudobneho zivota nicoty. Nie je preto vobec potrebne tieto individua drazdit. Ale zaroven, ak by si ich nik nevsimal … ? Ved keby ich nebolo … povedme si pravdu, kto by bol ochotny sa postavit pred kamery a tak verejne propagovat svoje prizemne myslenie.
    Tie peniaze im prajem. Ak by som im ich neprial, povedzte, co by s nimi bolo? Nie je vari uz dost chorych ludi o ktorych sa stat musi starat ? Vobec ma pritom nezaujima, odkial ich maju. (asi verejne zname tajomstvo)
    Drzim palce Mojsejovcom. Nepatrim, medzi ludi, co nevedia co s peniazmi, ale pohlad na nich ma vzdy potesi, pretoze si mozem povedat, ze som nastastie dusevne zdravi a v tomto pripade mi peniaze vlastne ani netreba. Preto sa este chcem k ludom prihovorit, aj ked su Mojsejovci vysmechom doprajme im este trosku pozornosti, nech si myslia, ze su „hviezdami“ i ked su ako vsetci vieme troskami zdraveho rozumu. Myslim si, ze je este vela ludi, co sa na nich rado pobavi. V TV je sama politika, nezaujimave filmy …. ti dvaja blbeckovia tam nahodou celkom slusne zapadnu. Aspon bude sranda … ved oni to sami chcu …. :o) Slovaci bavte a nekritizujte !

  4. bol si trapny jak kluc od zamky. nemam rad ani mojsejovcov ale ty si bol kkt na entú. načo sa tam trepeš. bolo ti to treba? uži si tie súdy

    Mily ass, dakujem za nazor, ktory vsak bez vecnejsich pripomienok a anonymity je len prejavom vlastnej utiahnutosti mozno … I ked klokocinu poznam, nechce sa mi ta tam ist hladat a pozvat ta na kofolu, aby sme si to povedali z oci do oci 😉 a pokial brano neda na mna zalobu, nedam ani ja nanho, i keby som to mal uz teraz vyhrane (koniec koncov som to povedal aj v tom rozhovore v Plus 7 dni .. a na co mi bolo dobre tam ist? Poviem to takto: navstivil si moj blog a nechal si komentar? Tak to potom splnilo ucel 😉

  5. bol si trapny jak kluc od zamky. nemam rad ani mojsejovcov ale ty si bol kkt na entú. načo sa tam trepeš. bolo ti to treba? uži si tie súdy

  6. Nazdar chlapce. Drzim Ti palce, ale zaroven Ti ten kopanec zavidim. Skoda, ze som tam nebol na Tvojom mieste ja. Vobec sa netajim tym, ze by som to vyuzil. Ved byt pokoreny kopancom pred niekolkymi milionmi ludi od „cloveka“, ako je B.M. … ktory si „mysli, ze ked ma nejake financie za sebou“, tak je kralom, je naozaj vysmechom pre jednoduchych ludi. Nasa spolocnost Ti preto ponuka pomoc. Sme ochotny Ti zmluvne (za dohodnutu proviziu) uhradit vsetky pravne naklady v suvislosti so zalobou na pana B.M. Porozmyslaj o tom. Nemas, co stratit a dovolujem si povedat, ze uz dnes si milionarom. PS: pouvazuj – coskoro sa ozvem. (K.K)

  7. tak toto bolo skvele ako si este pekne slusne pozdravil…a mojsejovi jednoducho dosli slova a nervy… aspon sa ukazal, ludomil jeden… drzim prsty a dik za to ako si mu predviedol

  8. 2 Stoparka: nemyslim, ze som nechal urobit pajaca zo seba. Riadim sa urcitymi zasadami po vlastnych chybach a preto som tam isiel so zamerom, s akym som tam siel. neratal som, ze to takto vypali a aj na zaklade vzhliadnutia daneho videa viacerymi ludmi nemam ten pocit, ze som to bol ja, kto uplne tahal za kratsi koniec.

  9. Teda, takto sa strápniť… Mojsejove počínanie ma ničím neprekvapuje. Len sa čudujem ze inteligentne vyzerajúci mladý človek nechal zo seba urobiť pajáca v jeho šou. Ale snáď ti to Emdi prinieslo to, po čom si túžil.

    Akú kreposť si urobil ti snad dojde léty.

  10. eMDi, nezařadí! Protože by měl být na řadě onen inkriminovaný díl a šéfové Markízy si nenechají ujít příležitost, aby se Monstra ještě více zesměšnily.
    Jene Pavlíku! Docela nechápu, jakou souvislost má komunismus s eMDiho stylem oblékání?! Navíc tu komunismus nikdy nebyl, pohlédněte do učebnice dějepisu, jak to nazval Novotný a opravte si svůj seznam klišé. „Natrhávací móda“ není novým výstřelkem, ale dříve hrozilo i vyhození ze školy a neomluvené hodiny, pokud jste tak do školy přišel.
    Chruňo má ochranné známky na:
    – Bulo roka – 217990 do 11.8.2016
    – Mojsejfest – 217962 do 23.6.2016
    Zajímavá je zmínka o uplatňovaných barvách. Podle mého, pokud použijete jiné barevné podání, pak má také Chruňo smůlu.
    Teď budu trochu škodolibý:
    My máme pouze Járu Cimrmana, vy geniálního Mojseja – dobře vám tak. Óóó, jak vám závidím!

  11. To by ale musel uvádzať ako „Bulo roka (R)“ ako registered trademark.
    Inak, čítal som na mediálniku, čo narozprávala pani veľkomožná o Gabike Drobovej. Predpokladám, že odozva Markízy v podobe programu ťažkého kalibru príde už tento štvrtok od 22:00. 🙂

  12. No, musím povedať, že som si to predstavoval horšie. Na margo Mojsejových kecov by som iba rád vedel, kde sa dá za prachy zaregistrovať „bulo roka“? 🙂

  13. normalne a primerane oblecenie a pritom akoby natrhnute kazdych 5 cm? Co je podla teba nevhodne na bezovych rifliach (znackove, nie mileticka) a svetri? keby som bol pestrofarebny ako kanarik, nic nepoviem.

  14. Nuz, vitaj v realnom svete, komunizmus davno skoncil. Okrem toho, to bola chata, kde ludia behaju v sportovom obleceni, a nie vystupenie v TV a inak, myslim si, normalne a primerane oblecenie. Ehm.

  15. Milý Jene Pavlíku! I kdyby měl eMDi na sobě bederní roušku, tak nic nemění na obsahu a vyznění samotné části relace!
    A pokud už bych měl nějak posuzovat oblečení aktérů, tak osazenstvo pseudorokokového kanape (s rádoby antickými motivy) je na tom nejhůře, ať je to stálo jakékoliv množství Euro! Samotný Chruňo vypadal spíše jako bezdomovec, ať je jeho obleček, hodinky, či manžetové knoflíčky jakkoliv drahé. Vkus otřesný, leč v marnivosti přesahuje, ale zase nedosahuje ani poloviny inteligence legendárního Kocoura.
    Chruňo je obyčejný zbabělec! Na Pročka si nedovolil, ale eMDi je oproti Pročkovi tintítko, to už se Chruňo mohl předvést.
    Samotné video z odkazu mi připadá poněkud objemné, převedl jsem na menší velikost (12,2 MiB) „http://rapidshare.com/files/71727679/Bulo_roku.tar.html“

  16. eMDi, klobúk dolu! Čakal som, že niekto označí Mojseja za (Naozajstného) Bula roka hneď, ako vytvoril tú svoju prij****ú anketu, ale že to bude v takomto štýle, to som nečakal. Jeho reakcia je podobná reakcii malého decka vo škôlke, keď robia proti jeho vôli a vie, že je bezmocné. Tak len kope, rozbíja, kričí, … Všetci sú blázni, len ja som lietadlo!

  17. Benko: nechajme sa prekvapit.

    Jan Pavlik: teba na tej relacii zaujima len moje oblecenie? neviem co sa ti na nom nepacilo, ale tvoj nazor akceptujem. no bohuzial nemam cislo na versaceho, aby ste si mohli vymenit nove modne poznatky 😉

  18. Inak skusil by som ho zazalovat za ten kopanec …. 🙂
    alebo este lepsie – mal si sa otocit a jeden usetrit aj jemu 🙂

  19. Branorac: jj, odhalil este viac a p. Nora detto.

    Jan Pavlik: narazas na moje oblecenie?

    alian: medailu za … a koniec koncov, vsak vies, ze ja nemam zabrany ist do viac veci :))

  20. Uff, chlape, bolo to dobre 🙂 Ale tak obleceny by som nesiel vysypat smeti, natozto medzi ludi :-\

  21. Ten Chruňo ťa ani dohovoriť nenechal, aspoň podľa tohto videa sa mi zdalo, že si hovoril k veci, viac menej sebavedomo, avšak on ťa prerušoval a chcel pred slovenskom zahrať krásne nacvičené divadielko. Doslova ti ten diplom trhal z ruky. Škoda len, že si odišiel. Na druhej strane, mozno to aj bolo lepsie. Super, mas moje uznanie 😉

  22. Tak to je skutočná sranda :-D. Na tých prasiatkach sa dá vždy zasmiať. Kroch korch.

    Ja by som si na Tvojom mieste týždeň zadok nečitsil :-D.

  23. No tak som sa pekne pobavil. Pan Mojsej sa musi vzdy predviest a urobit zo seba *******. Co uz ty si si vykonal svoju pracu a on apson ukazal aky v skutocnosti je.

  24. emdi, snazne prosim, ASPON v ramci textu clanku, keby si ponechal LINKY podciarknute, strasne zle sa rozpoznavaju ocami, kde v texte je alebo nie je odkaz!!!

    prosim pekne, daj si povedat a nespoliehaj sa iba na odlisenie farbou, kto ma mavat mysou po celej obrazovke a hrat s tvojim webom minesweeper 🙁

    vrucne dakujem, ze nezacnes spekulovat o mojom presvedceni, ze linky su dobre podciarknute a argumentovat proti tomu, vazne je to problem 🙂

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: