Skip to main content
updates - aktualizacie

Zmigrované!

Priznám sa, že som posledné týždne ani neveril, že by som to mohol do konca leta úspešne doklepnúť. Ale stalo sa! Blog beží na WordPresse a v novom šate! 🙂

Nie je to tak dávno, čo som spomínal, že plánujem upraviť nejaké veci na blogu a jednou zo zmien bola aj výmena blogovacej platformy. K zmene ma okrem plánovaného ukončenia vývoja Opiner CMS zo strany jeho autora viedli aj iné veci. Jednak spoznanie systému a po ďaľšie doplnky, ktoré nemusím programovať. Taktiež je to aj snaha o zisťovanie schopnosti monetizácie webu ako takej zapojením sa do jedného systému, ktorý toho času testujem a cca o mesiac by som o tom napísal viac.

Čo ďalej?

Dobrá otázka. Jednou z vecí je snaha o dokončenie svojich dvoch osobných webov, z ktorého jeden bude čisto len pre eMDi-ho ako internetového človiečika, tou druhou bude web s mojím menom a portfóliom. Následne na to chcem dokončiť ešte svoje projekty, ktoré postupne predstavím. Jeden bude katalóg firiem zaradený podľa názvu projektu pre konkrétne udalosti, čím sa zlepší prehľad dotknutých užívateľov a dopyt tak bude cielenejší s výslednou úsporou času.

Ďaľším bude oddychový web a tretí bude mať niečo dočinenia so zábavou. Nechcem však predbiehať. Práce mam ešte kopec aj tu, na blogu, kde musím ešte overiť, či sa všetky obrázky a videá zobrazujú korektne, ako aj domyslieť, ako sem dostať galériu alebo čo dať ešte do pravého stĺpca. Jediné čo ma mrzí aj nemrzí je fakt, že pôvodný design nebol zachovaný. Mrzí ma to preto, lebo sa mi páčil (a zaplatil som zaň 😀 ), ale nemrzí preto, lebo tento je tiež podľa mňa veľmi pekný a aspoň som nemusel napasovávať ten pôvodný do wordpress šablóny. 🙂

Budem rád, ak mi v komentároch napíšete reakcie na nový design, prípadne návrhy na obsah pravého stĺpca, mojich článkov alebo dáte tipy na dobré pluginy. Jeden by som potreboval. Konkrétne plugin pre prehliadanie a editáciu tohto blogu cez mobil 😉 Želám Vám pekný deň!

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

3 thoughts to “Zmigrované!”

  1. Mne sa tento dizajn páči, je prehľadný, čistý, ľahko sa v ňom orientuje. Možno by som niečo zapracoval do hornej časti headeru ako je logo, resp. by som asi tú bielu zmenil na tmavú, toť môj subjektívny názor.

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: