Skip to main content

Politické prostitútky

V robote máme po väčšinu času zapnutý televízor a keď nič nejde, prepneme na TA3. Problémom však je, že až príliš často vidíme priamy prenos z tlačovky predsedu vlády. Ako vždy, dobre sa pobavíme.

Nebolo snáď premiérovej tlačovky, kde by pán Fico nevypustil nejaký bonmot.

Inak tomu nebolo ani dnes, kde sa samozrejme tváril, že celá vláda sú samé neviniatka. Bil sa do pŕs, že konajú v prospech štátu. Áno, v prospech jeho cca 300 obyvateľov.

Úplnou perlou (nerátam pani Tomanovú, pri ktorej mi stúpa žlč) však bolo úplne niečo iné …

SME, Pravda, TA3 sú podľa premiéra šľapky (pardón, prostitútky). Skvelé pán premiér! Zas úžasný výkon! Podľa Vás je tomu tak, lebo ich údajne platia súkromné objekty, ktoré riadia zdravotné poisťovne alebo DSSky. Fajn. Dajme tomu, že je tomu tak.

Vy ste potom alebo pasák, ktorý zdiera svoje zamestnankyne (nie je to myslené na ženy, skôr na jednotlivé štátne orgány a i.) a má prehľad o všetkom, ako aj o platoch manažérov SÚKROMNÝCH spoločností, alebo ste potom sám kurva (pardon za výraz), ktorá pretiahne kohokoľvek, len aby dostala informácie, ku ktorým nemá čo pristupovať. Nestačí, že súložíte celý tento národ? Alebo máte dôkazy? Áno? A získali ste ich legálnou cestou? AHA!! Pardón! Vy máte imunitu!

Koniec koncov, Vám tá druhá možnosť možno nie je cudzia, nakoľko polovica Vášho kabinetu robí podobné ťahy. Nevyšla Vám „reforma“ s návrhom jednej zdravotnej poisťovne, skúsite to inak. Kauzy okolo pozemkov, školenia, poradcovia, služobné cesty a iné veci, kde sa častokrát mrhá zbytočne štátnymi prostriedkami. Keď na to média upozorňujú, tak sú to obyčajné k**vy, ktoré idú proti Vám.

Možno aj preto sa tak vehementne dožadujete vlastného média, preto ten tlačový zákon. Lebo už ani STV sa nedá tak ľahko. Vládne médium by Vám splnilo sen, bude fajčiť len Vám a roztiahne nohy, kedy Vy chcete … Však kašľať na to, že to aj tak pôjde z Vašich daní. Zmanipulujete ďaľších ľudí a zas sa môžete napakovať … Ako sa hovorí: Koryto ostáva, len svine sa menia!

Tento článok vyjadruje názory a pocity autora. Tlačový zákon sa naň nevzťahuje! PSCTZ!

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

2 thoughts to “Politické prostitútky”

  1. Najlepšie sa politika robí cez médiá,preto i vláda chce mať
    vlastné médiá.Médiá sú ďalšou veľmocou-ak ich nemám na svojej strane,potom je najlepšie mať svoje vlastné,alebo
    sofistikovane na ne útočiť.

  2. premier ma v tomto pravdu.. media zacali bohadnut na klamstvach a vymysloch.. zbytocne zavadzaju, potom su ludia v mylnych informaciach a slovensku to neprospieva.. ja by som vsetky media dal okamzite zrusit.. dnes ked si nieco precitate, tak 50% z toho je len oje8 kvoli ziskom..

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: