Skip to main content

Je zarábanie na internete reálne?

Mnohí z nás sa snažia privyrobiť si nejaké peniaze rôznymi formami. Dnes na internete existuje mnoho webov, ktoré o tom píšu a ešte viac tých, kde nájdete Google AdSense.

Kedysi dávno som začínal aj ja s podobnými programami. Boli to rôzne americké servre, ktoré ponúkali nejaké centy za hodinu surfovania, kliknutie na banner, či prijímanie mailov. Potrebnú sumu na odoslanie peňazí som však dodnes nedosiahol.

Niečo podobné sa samozrejme začalo realizovať aj v našich končinách a asi pred rokom a pol, či dvoma som sa registroval do služby emailing.cz , ktorá sa zaoberá metódou direct mail do Vašej mailovej schránky alebo zasielaním reklamných SMS správ. Táto služba sa dodnes asi ako jediná udržala. Nesľubujú veľké zárobky, kliknutím na link, ktorý sa nachádza na konci obdržaného mailu Vám systém pripočíta 40 alebo 50 halierov (40 halierov za každý e-mail máte len ak ste vyplnili profil ale nemáte svojho „referala“) a 10 halierov tomu, kto Vás doporučil. Minimálnou čiastkou na vyplatenie je 100 Kč a šanca, že sa k nim dostanete veľmi rýchlo, je nulová, pokiaľ si nevybudujete pod sebou sieť ďaľších ľudí.

Aby Vás to motivovalo k budovaniu siete pod sebou, v pravidlách okrem iného stojí:

částky, které jsou nashromážděny a uvedeny v osobních stránkách uživatelů celkem a za jednotlivá období, jsou převáděny do dalšího aktuálního období. Pokud zaregistrovaný člen nepůsobí aktivně při získávání dalších členů systému Emailing.cz jsou částky z jednotlivých obdobích převáděny do aktuálního období dle množství získaných nových členů za období právě proběhlé. Pokud nezíská registrovaný člen žádného nového účastníka, je převáděno 90% ze získané částky, pokud získá jednoho nového člena je převáděno 92% ze získané částky, pokud získá dva nové členy je převáděno 94% ze získané částky, pokud získá tři nové členy je převáděno 96% ze získané částky, pokud získá čtyři a více nových členů je převáděno 100% ze získané.

Zúčtovacie obdobia sú 1.-15. deň v mesiaci a 16. až posledný deň v mesiaci. Pri periodicite mailov 5/týždeň, kedy by ste mali získať 2,50 by ste mali „zarobiť“ 5 korún, z ktorých Vám pri nezískaní žiadneho člena prevedú do ďaľšieho obdobia 4,50 . Služba je myslím seriózna, nakoľko funguje dodnes a jeden známy (ten ktorý ma doporučil) dostal aj bez problémov vyplatenú províziu. Jedná sa samozrejme o multilevel marketing, takže sieť pod Vami je viac než nevyhnutná. Ale kto má chuť, môže to skúsiť, nakoľko aj keď sa Vám budú kopiť maily 2 týždne, stačí v jedno ráno obetovať 15 minút a všetky linky sú potvrdené a weby vzhliadnuté.

V súčasnej dobe mám síce 6 ľudí pod sebou, ale sú neaktívni, takže mi z nich neplynie žiaden zisk. No rád by som skúsil, ako rýchlo ide zisk pri väčšej sieti podo mnou, ktorá je dvojúrovňová. Pridáte sa a spravíte si ten test so mnou? Ak áno, registrácia je na tejto adrese 😉

Upozornenie: Tento blog má mať len čisto informačný charakter a jeho cieľom je súkromná štúdia vyhodnotenia danej služby. Každý užívateľ, ktorý sa registruje a ponechá moje ID ako sprostredkovateľa, mi môže napísať email a o výsledkoch ho budem informovať v pravidelných intervaloch. Takisto môže rozširovať svoje pôsobenie v službe emailing.cz za účelom generovania vlastného profitu ako aj môže svoje pôsobenie v systéme emailing.cz zrušiť.

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

2 thoughts to “Je zarábanie na internete reálne?”

  1. presne ako hovoris emac, dalsim problemom je napriklad aj ADblock ci filtrovanie AdSensu na proxacoch vo velkych firmach … proste kym nemas denne aspon 4 az 6 tisic pageviews, nemas sancu (o to lepsie, ak mas viac webov s jednym adsense kontom)

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: