Skip to main content

Oceň svojho blogera!

Hoci by sa mohlo na prvý pohľad zdať, že si idem prihrievať polievočku, opak je pravdou. Aktuálne je vyhlásený tretí ročník ankety #blogerroka (odvetvie, ktoré nemá ešte udeľovanie svojích Oscarov, nech sa hlási u súdruha Žinčicu). Tak ako v prvých dvoch ročníkoch Bloger roka, hlasoval som aj v tomto …

Keďže posledné roky píšem články len sporadicky, nepríslucha mi právo byť nominovaný bloger, o to viac podporím tých, ktorí to robia pravidelne a dobre. Je pravda, že aj naša krajina je už zaplavená mnohými skvelými blogermi i vlogermi a zorientovať sa v nich, alebo udržať aspoň čiastočne o nich prehľad je už pomerne náročné. Taktiež ruku na srdce – nebudem sledovať blog o IT, keď sa do počítačov nerozumiem a podobne.

To je tiež dôvod, prečo som viacmenej hlasoval za blogerov, ktorých témy sú mi nejak príbuzné, čítam ich pravidelne a ich obsah môžem vrelo odporúčať ďalej.

Ako som hlasoval ja?

Prvý pán na holenie je momentálne pre mňa takou malou bibliou Affiliate marketingu a šéf projektu dognet.skŠtevo Polgári . Okrem neskutočného množstva práce, ktoré odviedol za pomerne krátky čas na tomto projekte je pre mňa v tomto smere človekom, ktorý vie asi cestovať v čase, lebo inak si to neviem vysvetliť, že popritom stíha ešte aj múzeum mobilov. (Hlasuj tu)

Samozrejme Števo má šikovnú babu na supporte, ktorá sa rozumie IT, je Katka Novotná a.k.a. xKatka (checknite jej blog, ma neskutočne skvelú tému nasadenú, až slintám!), takže ďaľší môj hlas. (Hlasuj tu)

Kedže som v jednom z nedávnych postov písal o histórii môjho blogovania, nemôže chýbať bloger Alian. I po toľkých rokoch stále kvalitné a chrumkavé čítanie. (Hlasuj tu)

Ten, ako isto viete, pracuje vo Websupport a ich firemný blog je písaný s ľahkosťou a odľahčeným podaním, že aj keď sa v niektorých témach nevyznáte, pochopíte ľahko, o čom práve čítate. Takže WS+1. (Hlasuj tu)

Nakoľko rád a vo veľkom pijem kávu, rád si niečo z prostredia baristov prečítam na blogu Samuela Chlpeka, ktorý svoju prácu jednoducho miluje a žije pre ňu. Sledujem jeho nadšenie už zopár rokov a už by som mal konečne ochutnať kávu od neho 🙂 (Hlasuj tu)

A na záver daľšia dáma SK blogovej scény – Monika „monicqa“ Zbínová, ktorá pôvabne píše o literatúre, IT i seriálovej a filmovej tvorbe. (Hlasuj tu)

O vašich ďaľších obľúbencov sa s nami podeľte kľudne v komentároch 🙂

 

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

One thought to “Oceň svojho blogera!”

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: