Skip to main content

Keď Vás Mojsej nechá čakať

Po dlhej dobe som navštívil stránku Braňa Mojseja (tú úvodnú nenávidím kvôli enornmne dlhému loadu) a zostal som zaskočený.

Keď si nááááhodou kliknete na jeho stránku, okrem video-informácií o novom štúdiu Jezerka či iných „zábavných“ videách, nájdete aj náznak údajnej kauzy Dempsey a Makepeaceová.

Veľmi ma pobavil fakt, že keď avizoval ešte v máji odhalenie jedného takého vzťahu, na ktorý som sa ho spýtal nasledne 24.5. 2007 mailom, odpísal, že nie.

Pritom v niektorom z júnových videí to už načrtol, spomenul rôzne zákulisné ťahy okolo toho zo strany TV Markíza (aj keď nepriamo, ale nie je problém si na Medialne.sk nájsť info o tom, ktorá TV mala v júni návštevu z Rumunska …). Následne prezradil, že Dempsey je Vilo Rozboril. O čom to vlastne hovorím?

Niekedy v marci sa mi dostala do uší informácia od troch ľudí, že populárny moderátor Markízy Vilo Rozboril už niekoľko mesiacov prežíva ľúbostný vzťah so šedou eminenciou TV Markíza – Zuzanou Ťapákovou. Milo ma prekvapila táto informácia a dokonca som im aj prial, pretože Vilo má po dlhej dobe konečne rovnocennú partnerku (silikónová kráska Silvia nebola práve šťastnou voľbou). Nešlo mi však do hlavy, ako je možné, že to nebolo v médiach? Tie sa o tom museli dozvedieť! Samozrejme média o tom vedeli VEĽMI rýchlo (ešte skôr ako sa ku mne dostala táto info), avšak následne mi človek z prostredia Markízy objasnil, že je nejaká tichá dohoda medzi Markízou (alebo p. Ťapákovou?) a zvyšnou novinárskou obcou o mlčanlivosti.

Vtedy ma mierne zarazilo, že Markíza z nás vlastne robí volov. Napríklad jej hviezda spravodajstva poriadne rozvírila kľudné hladiny slovenských vôd, na čo Markíza kontrovala Live Žehliarňou, prípadne ďaľšou reláciou – Na streche. Moc v podaní TV Markíza je veľká. Ale môžeme si za to sami.

Na druhej strane sa však nečudujem záujmu zúčastnených to ututlať, pretože len ťažko sa vysvetľuje, že Vilo dostal Bailando či spot pre sieť HyperNova len na základe svojích kvalít na obrazovke a nie vďaka nočným „akrobatickým“ výkonom na obľúbenej časti domáceho nábytku.

Takže aj preto by ma potešilo, keby spomínaný pár s tým vyšiel na verejnosť, sú predsa ľudia. Keby verejnosť to akceptovala a priala im, keby bulvár ich nehnal ako divú zver a keby Braňo Mojsej toľko neotáľal s informáciou, ktorú podľa neho vedelo 70% Slovákov 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: