Skip to main content

Stávka? Alebo výzva?

Sledoval som dnešné DeFacto Špeciál miestami som bol pobavený ale aj šokovaný. Pobavil ma hlavne náš, dúfam, že už onedlho len BÝVALÝ, pán prezident.

Jeho sebaistota chvíľkami pôsobila smiešne, lebo ste nadobúdali pocit, že Vám klame do očí a maskuje to sileným smiechom. Pani Martináková samozrejme išla evidentne útočne so snahou sa prezentovať ako tá najsamlepšia. Pán Mikloško ostal verný povesti seriózneho politika, za čo snímam pomyselný klobúk.

Avšak moja favoritka Iveta Radičová obstála na výbornú, za čo jej ďakujem a blahoželám!

Moja Prezidentka
Moja Prezidentka

Týmto vyhlasujem stávku (aj na jej podporu), pretože lepší kandidát tam už nie je … Ak Iveta Radičová vyhrá, v ten večer to prepísknem s alkoholom a od nasledujúceho dňa nepijem ani nefajčím. Ako dozor budú slúžit okrem mojej manželky aj moji milí kolegovci, no samozrejme preventívnu kontrolu môžete vykonať aj Vy.

Ak pani Radičová prehrá (snáď nie!) a nestane sa hlavou nášho štátu, rád sa od nej nechám vyholiť dohola, ak prijme túto výzvu prípadne aj pred zrakom kamier alebo fotoaparátov … 😉

A čo Vy? Nezabudnite ísť voliť!

P.S.: Tento článok nevznikol na objednávku žiadnej osoby či iného subjektu. Je to čisto moja slobodná voľba.

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

10 thoughts to “Stávka? Alebo výzva?”

  1. eMDi, pekne… podľa mňa žiadny extrém nie je dobrý, preto myslím, že celé okolie ospravedlní OBČASNÚ cigaretku či pohárik… no a k diskusii: len sa váľam smiechom pri čítaní o tom, aký je Mikloško homosexuál. človeče: stretol si sa s ním niekedy osobne pri rozhovore? hľadal si niekedy informácie „z prvej ruky“, od jeho najbližších? svedectvá z dôb komunizmu, jednoznačné a nezvratné skutky… podľa mňa niekoľkonásobne dôveryhodnejšie, než pokrik internetového diskutéra. vlastne, čo to kecám… preceňujem vyjadrenia

  2. 1. myslim si ze aj ked prehra tak tvoju vyzvu neprijme
    2. to ti fakt stoji za to zosmiestnit sa (opat) pred pol slovenskom?

  3. nerad sa miesam do politikarcenia, ale co clovek vsetko nezisti. Tak Miklosko je zenaty homosexual, tato vlada neodhalila ziadnych estebakov (samozrejme ta minula ich odsudila kopec) ach jaj. Nechapem ludi co sa snazia vsemozne vyvracat nazory druhych. Ked chcem volit mikloska tak ho budem volit a nepotrebujem citat pravdy vsevedkov, pre nieco som si ho asi vybral nie? Strasne sa mi paci ako je sme prechate antificom a nie je nad radicovu a ktokolvek napise nieco proti hned ho zmetia „lavina pravdy“ 🙂 Ja by som to cele zrusil a nechal len ten lacny parlamentny bufet

  4. 2 eMDi: treba pochopit, ze v politike v zasade nie su seriozni ludia. bud ich pritomnost v politike je vyzadovana „vyssimi cielmi“ alebo su vydieratelni skrz svoju ekonomicku minulost alebo sexualnu orientaciu, takze ochotne plnia rozkazy vyssich panov za oponou. treba tiez pamatat na pravidlo: „za kralovskym tronom stoji nieco vacsie ako samotny kral“.
    Trochu sa v tom prostredi vyznam. Skus vstupit do politiky a potom pochopis, preco v nej nemoze uspiet clovek z ulice. Jedine v tom pripade, ze aj Ty budes rovnakym hadom.

    Len taka perlicka na zamyslenie:
    Na Slovensku dodnes nebol odsudeny ani jeden agent KGB za to, ze by donasal na CSSR do Sovietskeho zvazu, co sa chape ako vlastizrada. Ak sa nad tym zamyslis, tak Ti musia byt jasne 2 veci:
    1. Bud v CSSR nikdy ziaden agent KGB nebol (co je uplne LOL)
    2. Alebo vladnu v nasej krajine dodnes.
    Ak sa Ti zda pravdepodobnejsia varianta B, tak uz chapes, preco mame sucasnu vladu a taku politicku kulturu ako mame.

    Musis chciet vidiet realitu a ona Ta potom oslobodi.

    Inak aby sme sa chapali: nemam nic proti homosexualom a sam sa citim byt ateistom. Chcem len poukazat na zvratenost p. Mikloska, ktory sice je homosexualom, ale je ochotny to zapriet len preto, lebo plni ulohu rozbijaca KDH zvnutra. Smiesne a ubohe.

    Inak drzim palce Ivete spolu s Tebou.

  5. 2 robo: zaujimavy postreh, rozhodne mi nie je lahostajny tvoj nazor, no takisto hned nezavrhnem p. Mikloska. Ale dakujem za koment! 😉

  6. Pekny clanok. Cela tragedia je ale v tom, ze snimas pomyselny klobuk pred clovekom, ktoreho povazujes za seriozneho politika. No a tu sa mylis hned niekolko krat. Pan Miklosko je prototypom cloveka, ktory dokaze ludom zmiast hlavy. Okrem toho, ze absolutne neni krestan /pricom sa tvari ze je papezskejsi ako papez/, tak ludom cely cas klame ak vystupuje proti homosexualom, pricom sam patri do skupiny 4 percentnych spoluobcanov, co dokazuje aj jeho zenba len preto, aby sa mu nevysmievali, ze nema prvu damu. Klame telom ako chameleon a to mu ludia pekne spapkali. Nehovoriac o tom, ze jeho posobenie na politickej scene je velmi sofistikovanym a dobre ukrytym oslabovanim krestanskej politiky na Slovensku priamo v jej samotnom srdci (teda donedavna v KDH, dnes uz KDS, co je dokaz oslabovacich snah).
    Len tak dalej, povazujme nastrcenych hadov za serioznych politikov.

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: