Skip to main content
samsung gear s3

Smart hodinky z druhej ruky : Samsung Gear S3 Frontier

Smart zariadenia nás obklopujú posledných pár rokov. Telefóny, tablety, televízie, ale aj hodinky.

Už to nie sú len obyčajné hodinky a rovnako to už nie je iba o čase. Notifikácie, šperk, či zdravý životný štýl. Toto všetko už dnes spĺňa väčšina dostupných modelov.

Točím, točíš, točíme

Nie úplne bežnou súčasťou hodiniek je funkčná luneta – obvodové koliesko, ktoré slúži aj na prepínanie funkcií a aplikácií v smart hodinkách, ktoré v tomto prípade sú poháňané OS Tizen.

Spolu s kvalitným 1,3″ AMOLED displejom a výkonným procesorom v keramickom tele sú tieto hodinky, uvedené na trh v roku 2017, stále dôstojnou voľbou.

Zdravie i šport pod drobnohľadom

Už v recenziách boli hodinky vysoko cenené za pomerne presné senzory tepu a tlaku. Môžem potvrdiť minimálne rozdiely v porovnaní po použití štandardného tlakomeru. A hodinky vedeli rozpoznať i začínajúcu aktivitu. Plávanie, beh, workout … Samozrejmosťou bola analýza spánku.

Harmónia s funkčnosťou

Široká ponuka náramkov dokáže premeniť elegantné hodinky na športové či casual style. Obchod s aplikáciami je tiež samozrejmosť, aj keď asi najviac ho využijete na inštaláciu ciferníku – teda samotného vzhľadu. A ponuka je viac než kvalitná. Pri bežnom používaní je výdrž batérie zhruba dva dni. Pri šetriacom režime sa dostanete cez 10 dní.

Skvelé hodinky, ale …

Samsung musím pochváliť za výborné hodinky. Pri kúpe z druhej ruky ich viete v dobrom stave kúpiť v rozpätí od 70 do 100 EUR. Výborný pomer cena/výkon. No osobne som ich predal len kvôli jednej … jedinej … vade. Hoci hodinky obsahujú NFC, v našich končinách nimi nezaplatíte. Samsung Gear S3 podporujú iba Samsung Pay. Ak však uprednostníte nové, skúste pozrieť Flash Sale na GearBest-e, alebo pozrieť niektorý GearBest kupón.

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: