Skip to main content

Nový web online

Priznám sa, že som neveril, že skôr ako do roka od začatia prerábky webu ho aj relatívne dokončím. Je tu pár zmien, preto Vám aspoň minimum vecí opíšem.

Angelina je názov systému, na ktorom beží tento web. 🙂

Je tu pár noviniek. Zmenil som mierne blog system, ktorý mi umožňuje lepšie a dynamicky zadeľovať blogy do kategórií, takisto aj editor blogov je mierne vylepšený. Jednou zo zmien je možnosť pridávať komentáre, ale nájdu sa blogy, ktoré komentár nepotrebujú a u ktorých to jednoducho vypnem. Takisto je systém komentárov ošetrený aspoň na 90% od spamu a výtržností :). K blogom pribudli aj tzv. kľúčové slová, takže hneď na začiatku budete zhruba vedieť vo co go :).

Je aj members area, čiže možnosť prihlásenia pre pár ľudí. Momentálne neoplýva veľa funkciami, ale pár ľudí má zatiaľ prístup aspoň k SMS bráne.

Čo sa týka samotného webu, snažil som sa ho koncipovať čo najprehľadnejšie a intuitívne. U mnohých vecí sú takzvané CoToJátka, ktorých význam zistíte na tomto texte, keď naň priložíte myš. Z neznámeho dôvodu nefunguje korektne na 100% pod Operou. Keď sme pri prehliadačoch, užívatelia Internet Exploreru majú na pár dní smolu, ale o týždeň by mal byť web prístupný aj pre IE.

Keďže má tento web viac stojí, chcel by som Vás poprosiť, že ak sa Vám pozdáva niektorý z inzerátov v rámci GoogleAds, ktoré mám umiestnené v knihe návštev, aby ste naň kľudne klikli. Samozrejme, nenútim Vás.

Na záver pre pobavenie jedna paródia na film 8 mile 🙂 Pekný deň 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

4 thoughts to “Nový web online”

  1. mas pravdu, ten cas este doplnim … strukturu tabulky som robil v noci v znacnom stadiu deliria, tak som na to mierne zabudol :))

  2. tvoju zmenu som si vsimol este vcera vo vecernych hodinach pred poslanim pozvanky;) inak, celkom pekna praca.. len mi tu chyba jedna vec : cas vydania blogu.. inak naozaj super :))

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: