Skip to main content

Stárneme

Cez víkend som sa stretol s Tomášom Tatarkom a Braňom Rácom v jednom z bratislavských shopping centier. Tomáš sa účastnil tohtoročného JuniorInternetu, tak som využil jeho pobyt v Bratislave na stretnutie.

 

 

Prešli sme mnoho tém, zaspomínali i rozoberali niektoré technické novinky. Na jednej veci sme sa však zhodli. Naša skupinka z tej slovenskej blogosféry už nie je to, čo to bývalo. Akceptujem, že za tú dobu sa mnoho zmenilo. Alian chodí pravidelne do Nitry, Kusi sa venuje popri škole naplno portálu, ja už mám rodinu a pod.

 

Už sa nestretávame, už to nepotrebujeme asi, aj keď ja osobne rád uvidím opäť mnohých po dlhej dobe. Žiaľ, dnes je to už len o peniazoch, monetizácii, návštevnosti či iných faktoroch. Vždy je niečo, prečo sa nemôžeme stretnúť. Mnohé dôvody akceptujem, sám som mnohé akcie vynechal aj keď len veľmi nerád. Samozrejme ani nechcem nikomu nič vvčítať. Ako som písal, akceptujem to a chápem. Ja len, že namiesto občasných stretnutí Vaších face-íkov mimo *-campov mi už ostávajú len spomienky na ne … ;( 

 

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: