Skip to main content

Chcete peniaze? Či iba potrebujete poľutovať?

Súhlasím, že titulok môže znieť mierne útočne. Niekedy mi to však pri rozhovoroch s ľuďmi pripomína výsledok diskusie. Hlavne v tejto dobe je pre každého dobré každé euro. Existuje mnoho riešení. Tento článok nie je platený, ale hovorí o overenej skúsenosti.

Jasné, na mnohých v posledné dni, týždne ba i mesiace vyskakujú rôzne bitcoin reklamy, či iné overené recepty. V mnohých prípadoch je potrebná investícia. A pritom jednu investíciu robíme všetci pravidelne … Nákupy.

Nakupujem, nakupuješ, nakupujeme …

Ani si to možno neuvedomujeme, ale denne svietime, kúrime, jazdíme, jeme, umývame sa. Jednoducho každodenná spotreba, každodenné „utrácanie“ peňazí. Uvedomujete si, koľko stoviek eur takto miniete?

Nemám peniaze, nechcem peniaze

To sú dve tvrdenia, ktoré mi väčšina ľudí povie. Keď sa mi sťažujú, že nemajú peniaze. Následne im ukážem možnosť, ako ušetriť a zároveň pomôcť na dobrú vec. Potom počujem, že peniaze nechcú, i keď predtým by každé euro navrch prijali.

Keď nie ja, tak ani nikto iný

Jasné. Typické slovenské – závisť. Keď mi zdochne koza, susedovi nech dve. Už dlhé roky sa venujem Cashback World , čo je nákupné spoločenstvo. Dostávate naspäť peniaze z nákupov. A firmy majú stabilnú klientelu, plus viete takto pomôcť napríklad svojmu obľúbenému fitku, či obchodíku. Aj keď využijete služby inde. Funguje to v 51 krajinách a nájdete tam firmy ako Booking, Aliexpress, OMV, Tesco, Kaufland, MyProtein a tisíce ďaľších.

Iste, nejaký podiel ide aj pre marketérov ako ja (ja sa starám o môj tzv. Lifeline), ako aj daľším ľuďom. Bez využitia tohto systému ide 100% konkrétnemu predajcovi, so systémom platíte rovnakú sumu, no vrátia sa vám nejaké percentá a zároveň podporíte desiatky ďaľších ľudí.

Cent k centu, euro k euru

Nik vám nesľubuje tisíce eur, no viete ušetriť trojcifernú sumu ročne. A nemusíte extra meniť návyky. A je to užitočnejšie, ako vyplakávanie na facebook-u a večný hejt. Peniaze potrebujeme každý z nás, je tu možnosť ako sa to dá. Pomôžme si v tejto dobe navzájom, keď často pomoc štátu pokrivkáva. Vás to nestojí nič navrch a firmám môžete pomôcť prežiť. Máte otázky ako zákazník? Pýtajte sa … Máte firmu a chcete zvýšiť obrat a získať klientelu? Aj vám viem poradiť

Tak čo? Budeme len frflať, alebo si pomôžeme navzájom?

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: