Skip to main content

Srdce krváca, duša protestuje, situácia velí

Zaujímavý nadpis? Možno. Pre mňa nie veľmi príjemný. Posledné mesiace spôsobili riadne turbulencie v mojom živote. Má to dopad na mnoho vecí v mojom živote a otočilo ho o 180 stupňov. Dnešok je výsledkom dlhého zvažovania.

 

 

Počnúc dnešným dňom s blogovaním na dobu neurčitú (minimálne na 9 mesiacov – nie, moja manželka nie je opäť tehotná) končím a blog konzervujem.

 

Prispelo k tomu viac faktorov. V OmegaPlus máme veľa roboty, mám dvojmesačnú dcérku, momentálne sa začínam viac venovať svojmu podnikaniu ako aj sa snažím zachrániť LinuxOS.sk, ktorému som šéfredaktorom a project managerom.

 

Ďaľším faktorom sú moje dlhy. Koncom júna 2009 som obdržal „všimné“ od daňového úradu v podobe exekúcie cca 9000 EUR, z ktorej som už vyše polovicu vyplatil a zvyšok očakávam, že splatím do júna tohto roku. Potom ma čakajú ďaľšie dlhy. Takže pochopiteľne sa snažím splatiť dlhy prácou (viď predchádzajúci odstavec) a žiť konečne kľudný život.

 

V neposlednom rade sú tu aj rodinné vzťahy, takže život mám pestrý …

 

Preto si môžete do konca roka určite odľahčiť svoju čítačku o môj feed, budete mať viac miesta. No sledovať ma môžete na Twitter-i alebo na FaceBook-u a možno sa dočkáte už začiatkom roka 2011 pravidelného prísunu postov z môjho blogu.

 

Všetkým fanúšikom a čitateľom/divákom môjho blogu a videoblogu srdečne ďakujem za čas strávený v spoločnosti eMDi.sk a blog.emdi.sk !!!

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: