Skip to main content

Nie je diesel ako Diesel

Mätúci názov postu nebude mať nič dočinenia s plynovou krízou. Ba dokonca ani s finančnou krízou. Nebude sa týkať palív a ani oblečenie. No bude jemne v humornom duchu.

Niektorí z Vás si isto pamätáte na post „30 sekúnd poníženia, alebo lekcia za všetky drobné!“ , kde ste mohli vidieť Johnyho Mečocha spievať sladké piesne v chlapčenskej skupine.

Našiel som však na YouTube video s inou hviezdou hollywoodu v mladom veku. Dotyčný ma prekvapil štíhlou postavou a tanečnými schopnosťami. Posúďte sami a povedzte, či mu to nesekne! 😉 Pomôcka, je to ten mladík prevažne napravo.

Kto nespoznal toho mladíka, je to americká hviezda Vin Diesel.

Vin Diesel tancujúci boogaloo (electric boogie) ma inšpiroval a hľadal som aj iné nové videá s týmto tancom a našiel som. Kto sledoval Slovensko má talent – finále, isto vie, že to vyhrali Old School Brothers s číslom, v ktorom bolo aj electric boogie. Nasledujúce video je tiež zo súťaže Got Talent, ale z jeho dánskej odnože. Priznám sa, že to boli 2 minúty a 12 sekúnd najlepšieho electric boogie, aké som kedy videl. Koniec koncov, sami zhodnoťte:

Samozrejme podobných videí je mnoho. Sú milé (deti a zvieratká), sú drsné (havárie a pod.), sú vtipné (žartíky a pod.) a sú obdivuhodné ako posledne menované (pokiaľ viete oceniť tanečné umenie a podobne).

Na záver Vám len zaželám HAND (Have A Nice Day) ! 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: