Skip to main content
Čas na zmenu

Novinky na blogu

Keďže sa okolnosti nedávno vyvinuli tak, ako sa vyvinuli, začal som po dlhej dobe opätovne blogovať. A je pravda, že aj vďaka odkazom na sociálnych sieťach a v niektorých diskusiách mi prudko zdvihol návštevnosť i čítanosť. Keďže v tomto trende mienim pokračovať, zrealizoval som niektore drobné zmeny v rámci blogu.

Zmien nie je až tak veľa, ale do určitej miery sú niektoré dôležité. Niektoré pre google a niektoré pre vás.

  1. Nasadil som SSL certifikát Let’s Encrypt. Preto teraz v adresnom riadku vidíte zelený prúžok/zámok. Prioritne to bolo aj kvôli Google, ale aj kvôli návštevníkom. To znamená, že technické spojenie medzi Vaším prehliadačom a stránkou je šifrované. Ak bude návštevnosť stále dobrá, vymením bezplatný certifikát za platený.

    SSL certifikát
    SSL certifikát na blog.emdi.sk
  2. Prečistil som niektoré odkazy, upravil niektoré moduly.
  3. Začal som používať stránkovanie pre dlhšie články, ešte musím opraviť preklady. Zlepší sa hlavne navigácia pre Vás a nemusíte prípadne čítať odseky, ktoré Vás nezaujímajú.
  4. Pre blog i seba ako bloggera som zriadil samostatnú FB stránku, ktorou odčlením svoje súkromné posty od informácií z blogu. Lajknúť ju môžete aj pravom stĺpci tu na stránke (ak čítate post cez počítač).
  5. Snažím sa pre vás písať lepší obsah a menej hnevať ľudí svojim názorom. 🙂

Ešte zvažujem zmenu komentárového systému (nasadením platformy Disqus), či drobné úpravy vzhľadu. Za vaše pripomienky i názory a nápady budem samozrejme vďačný!

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: