Skip to main content

Ako je to s tými tagmi?

Twitter zaznamenal v posledných mesiacoch pomerne veľký rozmach. Investície, slávne osobnosti, množstvo „štebotov“. Mnoho informácií do 140 znakov. Pokiaľ sa jedná o nejakú pravidelnú udalosť, používajú ľudia tzv. hashe/tagy.

Raz sa mi však stalo, že som chcel niečo tweetnúť aj ja k jednej téme, no nevedel som, aký hash použiť, nakoľko bolo veľa podobných a rozdiel bol pár kilometrov (jednalo sa o nejaký event konaný vo viac mestách), tak som dostal vtedy myšlienku založiť niečo ako katalóg týchto značiek.

Nachádza sa na adrese twittags.info a je v dvoch jazykových mutáciách. Tag môže pridať ktokoľvek, akurát prejde ešte mojou kontrolou 😉 Ak zadáte do popisu aj nejakú adresu, stane sa potom klikateľnou bez atribútu nofollow, podobne ako link z Vášho twitter profilu, ak ho zadáte. Môžete tak získať aspoň nejaký spätný odkaz 🙂 .

Chápem, že po designovej stránke to nie je nič extra, no nie som grafik ;). Obsahovo ju chcem ešte doplniť o tipy na niektorých twitter klientov a podobne. Samozrejme uvítam aj Vaše návrhy. Pokiaľ napíšete recenziu na tento web, opäť budem rád, ak mi pošlete link na článok, či už je to pozitívne, alebo negatívne. Link na článok zverejním na webe.

Ak sa to kúsok rozbehne, zvažujem, že tam možno pribudne nejaká google reklama alebo iná forma monetizácie webu. A možno je to zbytočný web :). Prepáčte, že si tu takto nehanebne prihrievam polievočku a robím hnusnú propagáciu webu, ale je to možno aj taká skúška, že čo a ako :). Možno aj to, či sa to ujme u ľudí, ktorí pachtivo naháňajú spätné odkazy :D:D . Teším sa, ak mi zanecháte odkaz so svojím názorom v komentároch. Želám všetkým pekný víkend! 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

2 thoughts to “Ako je to s tými tagmi?”

  1. No nápad je to dobrý (až veľmi, povedal by som), len to možno trochu zautomatizovať…

    1. zamerne to prechadza mnou (jazykova korektura, pripadne doplnenie ang. prekladu) ale kontrolujem to stale, mam aj nove tagy v RSS 🙂 ci si myslel nieco ine?

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: