Skip to main content
camera

VIDEOBLOG – Internet náš každodenný

Koniec uhorkovej sezóny je asi to, čo mnohí z nás už asi potrebovali, pretože aspoň kúsok vybočíme z každodenného stereotypu. Ani uplynulý týždeň nebol výnimka.

A samozrejme niektoré linky súvisiace s videom :
Antis – E-Target ruší účty
Domainer – Google trestá
Braňo Rác Live

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

8 thoughts to “VIDEOBLOG – Internet náš každodenný”

  1. eMDi, nebudem sa vyjadrovat k obsahu. Mam poznamku k forme videoblogu. Neviem ci ti to uz niekto pripomienkoval, ale tvoje streamy maju velmi slaby zvuk.
    Musim teda dost silno vytocit potenciometer na zvuk. kulise doprava, aby som dostal akceptovatelnu uroven hlasu. Mal by si pouvazovat o nejkej forme normalizacie.

  2. eMDI super VB 🙂
    co sa tyka tych backlinkov moj nazor poznas, len by som doplnil ze to nie je az taka novinka, G proti tomu bojej uz davno aj samotne TLA bolo penalizovane, ale potom sa rank vratil a az teraz sa to opat zacina. Ved len samotny backlinks.com ma PR2 co je samozjreme smiesne 🙂 Ja sa snazim vypozorovat podla coho google penalizuje, je mozne ze niekto aj uda, nic neobvykle google na to sam aj vyziva, ale skor si myslim ze opat ma zacielene na taketo spolocnosti ako tLA, backlinks, a ine pripadne aj nahli narast odkazov na webe kde neboli, alebo su nerelevantne ci inojazycne odkazy, tolko moje postrehy.
    Čo sa tyka natankuj dovolim si jeden link http://www.domainer.sk/sme-kupilo-natankuj-sk-t556.html
    Z mojej strany vsetko tesim sa na reakcie, PS na vybrali.sme som dal hlas 😉

  3. to ze je predaj backinov tzo strany google da sa povedat zakazany bolo uverejnene uz davno. google proti tomu bojuje. spominal som to uz davnejsie na blogu ked som o predaji backinkov pisal prvy krat.
    aj ked potom spoocnost prevadzkujuca backinks (inkadage) nebude moct fungovat na 100% kedze nie je mozne pridat web bez ziadneho pr…

  4. skvela epizoda, paci sa mi tvoj vlastny styl video blogovania. Nemas problem sa prezentovat na ulici, jednoducho vytihnes mobil a ide sa do blogovania. skvele

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: