Skip to main content

Igelitový Websupport

Najväčší webhosting na Slovensku – Websupport mal uplynulý piatok štrnásteho svoju legendárnu #ws_event párty, na ktorú som mal tú česť byť pozvaný aj ja. Odkedy sa na mňa na webe www.vianocnaparty.sk po zadaní môjho mena škeril Borat, tešil som sa na onen deň ako harddisk na dáta.

Nastal piatok a ja som horel od rána nedočkavosťou. Celý deň som sledoval čas a priznám sa, reset som potreboval. Deň v práci sa natiahol a odhliadnuc od faktu, že môj otec stratil kľúče, takže sa muselo utekať k nám. Srandy kopec, bál som sa, že zmeškáme začiatok. Došli sme však v poho a načas, príjemné prekvapenie nás čakalo hneď na úvod, keď nás privítal rovno Mišo Truban a pre istotu s ultimátom, že vstup na párty po prípitku v podobe shotu napríklad … Po tom celodennom zhone som sa hneď narovnal :).

Ako bolo? Na parádu!

Tažko opísať všetko a schopne a hlavne pre Vás pútavo, okrem výborného jedla a fajne vyzdobených priestorov (rybky bojovnice bodovali), sa mi páčila ta socializácia ľúdí (Matej Ftáčnik, pozdravujem!), napríklad aj zobrazovaním tweetov a party smasheru na stene. Dekory vtipného charakteru nechýbali nikde, dokonca ani na WS WC (viď fotodôkaz 1) alebo bežná výbava, ktorá so stúpajúcim promile pripadala aspoň mne vtipná (fotodôkaz 2). Do pol dvanástej som sa snažil držať toho necyklenia … Snažil … Žiaľ potom došlo k chybe zápisu do krátkodobej pamäte a tak niektoré momenty žiaľ ani obraz ani zvuk nemohli byť zaznamenané … Ehm.

 

Ale uchvátila ma radosť zúčastnených z prítomnosti na akcii. Bolo cítiť vzájomnú priazeň. Klienti versus WS, partneri versus WS. Pri príhovore Miša Trubana som si spomenul na film Pursuit of happyness. Radosť z práce, radosť z radosti svojich klientov, ciele, snaha a výdrž. Kto nezažil, nepochopí. Celé WS má môj obdiv. Za postoj k zákazníkom, komunikáciu brandu i otvorenosť a usmievavý a korektný prístup. A Michal za výdrž v pripíjaní si s každým a nezacyklení sa 🙂 Pozoroval som to zatiaľ celé len z diaľky, ako blogger a divák. Čoskoro sa to však zmení. A apropos, najneskôr v januári splním svoj sľub, ktorý som dal Mišovi pri žiadosti o pozvánku 😉

 

Na záver len jedno, gratulujem a ďakujem!

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: