Skip to main content

Keď z neúspechu prepne

Hovorí sa, že učíme sa celý život a z neúspechov by sme sa mali poučiť. Podaktorí však nedokážu ani jedno a ani druhé. A namiesto toho páchajú škody.

Koncom minulého týždňa neznámy páchateľ od štvrtka do včerajšieho dňa (nedeľa) poškodil vyše 20 výťahov v Bratislave a pravdepodobne minimálne 3 v Trnave. Škoda odhadom cez 20.000 EUR. Dostal sa do vchodu, spustil výťah na najnižšie poschodia, servisným kľúčom si otvoril šachtu, prerezal elektrické káble ku kabíne, alebo vylial tekutinu do ovládacieho panelu, zavrel dvere a opustil vchod. U nás to spôsobil vo štvrtok poobede. Nasledovalo hlásenie výťaharom, polícii. V piatok sme sa len na OOPZ Vrakuňa stretli štyria zástupcovia vlastníkov, po nás tam došli ďaľší dvaja. Následne obhliadka policajným technikom, skoro osem hodinová oprava a víkend môže začať.

Včera ráno však došlo v našom vchode opätovne k poškodeniu. Výťah nepôjde do dnešného poobedia. Niekto si povie, že kondička musí byť. Ok, nech si skúsi, aké to je bývať na šiestom alebo nebodaj vyššie, mať tri deti, chodiť venčiť psa, prípadne sa opakovane počas dňa vrátiť domov. Mám lýtka ako Sagan a dnes tortúra s výťaharmi, políciou a pod. Nehovoriac o dôchodcoch. Preto buďte opatrní, koho vpúšťate do vchodu. Hlavne, ak sa niekto ohlási ako výťahár …

Želam Vám úspešný štart do nového týždňa! 😉

eMDi

Blogger, webdeveloper, linuxák, F1 Fan

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: